Ügyfélszolgálat

Tisztelt Ügyfeleink! 

Győr Megyei Jogú Város Levéltára 2020. július 7-től nyitva van, az ügyfélszolgálat a korábban kijelölt időben zavartalanul működik. Az ügyfélszolgálat és kutatószolgálat a járványhelyzetre tekintettel egyszerre csak két főt fogad, itt előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben az ugyfelszolgalat@gyorileveltar.hu címen, vagy a 96/423-654-es telefon hívjanak!

E-mailben érkezett megkereséseknél, a gmail címekre küldött válaszlevelek esetében előfordulhat, hogy a gmail oldala S P A M-nek ítélheti meg Levéltárunk elektronikus postacímét. Kérem ezért ellenőrizzék le ezt a mappát is! 

 

Megértésüket köszönjük!


Tisztelt Kutatóink, Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Győr Megyei Jogú Város Levéltárában 2020. március 12-től visszavonásig a kutatás és az ügyfélszolgálat szünetel. 

Ügyfélszolgálati ügyekben telefonon, vagy elektronikus úton keressenek meg bennünket. Válaszolni elektronikus úton, vagy levélben utánvétellel tudunk dokumentumot az ügyfelek részére elküldeni. A személyes, vagy érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumokat, csak postai úton juttatjuk el az érintett ügyfél részére.

Dokumentumokat, tervrajzokat A/3 formátumig tudunk digitálisan a megadott címre eljuttatni.  

Tájékoztatjuk önöket, hogy Levéltárunk az 1945 év előtt keletkezett tervrajzok esetében állományvédelmi okokból a kiszolgálást korlátozzuk. Azoknak az épületeknek a tervanyaga nem kutatható, amelyek veszélyeztetettek, és a kutatásuk, másolásuk, fotózásuk állapotukban további romlást idézhet elő.

Telefonos, vagy e-mailben történő megkeresésre az iratanyagról nem tudunk felvilágosítást adni, mivel ezt a munkatársaknak előbb meg kell keresni.

Így kérjük az alább leírt módon megkeresni Intézményünket.

Megértésüket kérjük!


Általános információk:

Műszaki Levéltár

Győr, 9024 Baross Gábor út 61-63.

Telefonszám: 96 423 654

E-mail címünk:  ugyfelszolgalat [kukac] gyorileveltar.hu

Nyitva tartás: visszavonásig szünetel, tájékoztatást kérni telefonon

 kedden és csütörtökön 9-12-ig, illetve 13-15 óra között lehetséges!

Az ügyfélszolgálat rendje:

  1. Az ügyfélszolgálatot személyesen kell felkeresni, érvényes személyi igazolvánnyal.
  2. A megkereséskor kérőlapot kell kitölteni, amelyet postán vásárolt 2000 Ft-os illetékbélyeggel kell ellátni. A kérőlapot illetékbélyeg nélkül nem tudunk elfogadni. Az illetéket nem térítjük vissza akkor sem ha a Levéltárban a megkeresés folyamán nem találunk érdemleges iratanyagot. Az illeték a keresés lefolytatásához szükséges.
  3. A megkeresés eredményére vonatkozó válasz hét napon belül, e-mailen vagy   telefonon történik .
  4. A megkeresett anyagról fotó, fénymásolat, továbbá A/3-ig saját pendrive-ra történő digitális másolatot tudunk kiadni.
  5. Hiteles másolatot további 200 Ft/oldal áron készítünk, melyet okmánybélyegben kell leróni. A kérőlapon szíveskedjenek feltüntetni, hogy hiteles másolatra van-e szükségük, hogy jelezni tudjuk a vásárlandó okmánybélyeget értékét. 
  6. Az  anyagot a kérvény beadása után 21 munkanapon keresztül őrizzük a kutatótermünkben, majd visszakerül az eredeti raktári helyére. Ezután minden megkeresés újbóli ügynek számít.
  7. Tervrajzok esetében a kérő személy, vállalkozás, szerv, vagy bármilyen szervezet a műszaki tervrajzok szellemi tulajdonát nem szerzi meg. A rajzok felhasználásakor a szerzői jog tulajdonosával, a tervezővel a felhasználónak kell egyeztetni.

Tájékoztató! 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az alábbi ügyekben tudunk másolatokat és hiteles másolatokat kiállítani:

a, építésügyek:  Győr város területén lévő épületekről építési engedélyeiről, tervrajzairól 1995 évig,      Győrszentiván, Ménfőcsanak, Gyirmót építési anyagait Győrhöz csatolásuk után 1971-től őrizzük

b, jogutód nélkül Győr Város területén megszűnt általános és középiskolák anyakönyveiből:


A Műszaki Levéltár, a Baross út és a Petz Lajos út sarkán

RSS
Follow by Email
Facebook